U periodu od 8. do 13. aprila 2024. godine, 10 učenika naše škole u pratnji koordinatorke Maje Šaravanje boravilo je na Fruškoj Gori u Centru za privredno-tehnološki razvoj „Andrevlje“. Učenici su na Andrevlju bili u društvu srednjoškolaca iz Pančeva i Bačke Topole. Pored radionica i stručnih predavanja na temu slobodnog vremena, samopouzdanja, profesionalne orijentacije i etnologije, koja su organizovale koordinatorke iz Subotice, Pančeva i Bačke Topole, odnosno gostujući glumac, operska pevačica i predavači sa Filozofskog fakulteta iz Novog Sada, učesnici projekta dragoceno slobodno vreme „popunjavili“ su odbojkom na travi, šetnjama po Fruškoj gori, igranjem stonog tenisa, bilijara i dr. Tokom jednog celog dana realizovan je izlet u Novi Sad i Sremske Karlovce sa bogatim sadržajima.

Program je predvideo prikazivanje talenta i nadmetanje učesnika. Takođe, autori su očekivali  da cela grupa osmisli himnu Andrevlja- od teksta, muzike, izvedbe, preko snimanja i montaže. Himna je dostupna na YouTube kanalu škole.

Projekat je finansiraao Pokrajinski sekretarijatza obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice.