У среду 22. маја у нашој школи се по други пут одржало такмичење ученика под називом „Покажи свој таленат“.

Ученици су и ове године показали интересовање за овај вид такмичења и жељу да прикажу које вештине крију, које на часовима редовне наставе не можемо открити. Ученици су певали, свирали инструменте, плесали, цртали, показали су и вештине извођења трикова са картама.

Били смо сведоци да у нашој школи поред озбиљних знања из машинства, електротехнике и саобраћаја, наши ученици носе и неке друге способности које нам живот чине лепшим и занимљивијим.

За најбољег међу такмичарима жири је једногласно одабрао ученика Алена Штигмонда из одељења 2БЗС, који је певао. Публика је такође била у могућности да изабере свог победника па је тако награду публике освојио ученик Петар Јовановић из одељења 3ДСС, који је свирао хармонику.

Учесници су били у могућности да међусобно изаберу такмичара који је по њиховом мишљењу био најшармантији у свој изведби и за најбољег је тако изгласан ученик Даниел Хорват из одељења 4ККМ. Победници су награђени поклонима а свим осталим учесницима подељење су похвалнице за учешће у манифестацији.

Представници жирија били су Ива Вучинић, Меланија Јакшић, Тамаш Кајдочи и Предраг Бошњак.

Честитамо свим такмичарима и захваљујемо се жирију и професорима који су својим присуством охрабрили наше ученике.

Поносни очекујемо остале талентоване ученике и надамо се да ће се ова манифестација традиционално обележавати у нашој школи.

 

Leave a Reply