У нашој школи данас је одржана мнифестација „Инфо дан“ чији је циљ био информисање бивших ученика, ученика завршних разреда, ученика из других средњих школа и незапослених младих у Суботици о активностима и услугама каријерног вођења и саветовања које релазују школа, Национална служба за запошљавање и Регионална развојна агенција ПанонРег.
Инфо дан је реализован као део активности KВиС-а које ТСИС спроводи у оквиру пројекта Немачке развојне сарадње „Дијалог о запошљавању младих, иницијатива И дуално образовање“, уз подршку ГИЗ-а.

Примери добре праксе
У оквиру ИНФО ДАНА наше школе 17. октобра 2022. представили смо и рад школског тима за каријерно вођење, чији су чланови били на обуци KВИС (Kаријерно вођење И саветовање) у организацији ГИЗ-а. У оквиру програма на мађарском језику организован је разговор на које смо позвали у госте наше бивше ученике дан нам причају о својој каријери. Дошли су нам Акош Шиге, Атила Сенци и Шандот Ленђел. Сви су завршили Вишу Тецничку школу у Суботици. Акош ради у приватној компанији – засад волонтира. Атила има своју приватну фирму, а Шандор ради као наставник стручних предмета у нашој школи. У публици су седели ученици трећих И четвртих разреда. Разговор је водила Јудит Сикора.