Ове школске године наши ученици су остварили завидне резултате на такмичењима из енглеског језика. На Окружном такмичењу ученици Милош Томић 4ТМС, Александар Декан 4ЕРС и Даниел Мартон 4ККМ су освојили 3. место од којих је Милош Томић остварио и пролаз на Републичко такмичење са 34 бода.

Републичко такмичење IV разреда средњих школа у знању енглеског језика одржано је у Техничкој школи у Младеновцу, дана 22.05.2022. године. Такмичењу је приступило 210 ученика из целе Србије, од којих је 15 ученика положило писмени део такмичења,међу којима се нашао и наш Милош Томић са 38 од максималних 40 бодова. У финалу такмичења, ученици су имали усмени део испита на којем је наш ученик освојио 18 од максималних 20 бодова те је заузео 4.место са укупним резултатом од 56 бодова. За овај изузетан резултат искључиво је заслужан вредан рад, посвећеност и таленат овог младог човека током све четири године школовања као и учешћем на Међународној Олимпијади „Хипо“ из енглеског језика где се пласирао у полуфинале.
Веома смо поносни на наше ученике, те им од срца честитамо и желимо да у будућем школовању и раду наставе да нижу успехе.
Јасмина Тахири, за актив страних језика